SON DAKİKA
hava
Google News

ŞAHİN; PROJE İVEDİLİKLE HAYATA GEÇİRİLMELİDİR

"Esentepe Camii ve Külliye" projesi ile ilgili çalışmaların iki yılı aşkın bir süredir durdurulduğunu belirten HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, çalışmaların tekrar başlatılıp projenin ivedilikle hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Son Güncelleme :

2019-03-25 15:34:58

ŞAHİN; PROJE İVEDİLİKLE HAYATA GEÇİRİLMELİDİR

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, beraberindeki heyetle, merkez Gültepe Mahallesi'nde "Esentepe Camii ve Külliye"nin yapılması planlanan alanı ziyaret etti. Artuklu Mimarisinde yapılması planlanan caminin projedeki alanında incelemelerde bulunan Şahin, proje ve yürütülen çalışmalar hakkında telefonla yetkililerden bilgi aldı. Yaptığı inceleme ve görüşmelerin ardından açıklamalarda bulunan Şahin, 2 yılı aşkın bir süredir projenin durdurulduğunu ve herhangi bir çalışmanın yapılmadığını belirtti. Projenin ivedilikle hayata geçirilmesi gerektiğini belirten Şahin, yetkililere çağrıda bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.