SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KAYIP ÇOBAN İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Diyarbakır'ın Çermik ilçesinde, iki gündür kendisinden haber alınamayan çoban Şeyhmus Arslan için arama çalışması başlatıldı.

Son Güncelleme :

2024-04-24 10:57:26

KAYIP ÇOBAN İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Yakınlarının kayıp ihbarında bulunduğu çoban Şeyhmus Arslan, dün sabah saatlerinde evinden ayrıldığı ve bir daha kendisinden haber alınamadığı öğrenildi. Çermik ilçesine bağlı kırsal Akçaörten Mahallesi'nde çobanlık yapan 20 yaşındaki Arslan'ın dün akşam saatlerinde eve dönmediğini gören yakınları durumu yetkililere bildirdi. Endişeye kapılan Arslan'ın yakınlarının haber vermesi üzerine bölgeye intikal eden AFAD, İtfaiye ve Çermik Belediyesi Arama Kurtarma ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı. Henüz kendisinden bir ize rastlanılmayan çoban Arslan'ın ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor. (İLKHA)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.