SON DAKİKA
hava
Google News

HDP çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerine kısa bir süre kala Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Belediye Eşbaşkan Adayı Operatör Dr. Mehmet Demir toplumun her kesimine ulaşarak yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Son Güncelleme :

2019-03-19 16:35:15

HDP çalışmalarını sürdürüyor

Belediye Meclis Üyeleri, HDP, DBP yöneticileri ve çok sayıda partili ile birlikte Barış Bölgesinde bulunan Pazaaryeri, Bağlar, Sağlık ve Kültür mahallelerinin esnafını ziyaret eden Belediye Eşbaşkan Adayı Dr. Mehmet Demir alkışlarla karşılandı. Beraberindeki partililerle birlikte daha sonra Komando Caddesi Esnafını ziyaret eden HDP Belediye Eşbaşkan Adayı Dr. Demir burada da halkın adeta sevgi seliyle karşılandı. Gittiği her yerde barış, kardeşlik, özgürlük ve adalet adına umut veren Dr. Demir, 31 Mart’tan sonra Batmanlılarla birlikte dayanışma içerisinde belediyeyi yöneteceklerini yineledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.