SON DAKİKA
hava
Google News

KAÇAK SİGARA VE ELEKTRONİK EŞYALAR ELE GEÇİRİLDİ

Batman polis tarafından kaçakçılara yönelik düzenlenen çalışmalarda kaçak sigara ve telefon ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Son Güncelleme :

2024-04-25 15:04:19

KAÇAK SİGARA VE ELEKTRONİK EŞYALAR ELE GEÇİRİLDİ

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları araçta 420 paket kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Ekipler, Hasankeyf Kavşağında durumundan şüphelenerek durdurulan bir şahıs üzerinden, 4 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. Konuyla ilgili şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı. Hasankeyf İlçe Emniyet Amirliğince yapılan uygulamada şüphe üzerine durdurulan bir araçta, 4 bin 492 kaçak sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında gerekli adli işlemlere başlatıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.