SON DAKİKA
hava
Google News

2 AİLE ARASINDAKİ 20 YILLIK HUSUMET SONA ERDİ

Batmanlı iki aile arasında 20 yıl önce bir kişinin ölümüyle çıkan husumet, verilen mevlit yemeğiyle barışla sonuçlandı.

Son Güncelleme :

2022-07-13 21:39:24

2 AİLE ARASINDAKİ 20 YILLIK HUSUMET SONA ERDİ

Gün ve Öget aileleri arasında 20 yıl önce İstanbul’da yaşanan tartışma sonucu Mecit Öget hayatını kaybetmişti. Kanaat önderi Şeyh Selman Bağdu ve Kenan Konaç’ın girişimiyle aileler bir düğün salonunda verilen mevlit yemeğiyle barıştırılırken, Kuran’ı Kerim okunarak dualar edildi.

Şeyh Selman Bağdu, "20 yıl önce birbirlerini kardeş gibi seven insanların elim bir kaza sonucu yaşamış olduğu bir olayı bugün bitirmek için bir aradayız.  Bu kaza bir ölümle sonuçlanmış, bugün hem rahmetlinin ruhuna yad ederek mevlit okuduk, hem de bu aile herhangi bir husumet ve sıkıntı yaşamasın diye onları Allah rızası için bir araya getirdik. Tabi bir barış bir şahısla olmaz, Allah razı olsun Kenan Konaç ağabeyimiz bu konuda çok desteklerini gösterdiler. Maddi manevi bize çok yardımcı oldular. Bu genç yaşımızda bize bu görevi verdiler. Sizin huzurunuzda kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.