SON DAKİKA
hava
Google News

AK PARTİLİLER BAYRAMLAŞTI

Batman'da Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Son Güncelleme :

2022-07-13 12:36:01

AK PARTİLİLER BAYRAMLAŞTI

Parti binası önünde gerçekleştirilen programda, AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür katılımcılarla bayramlaştı.

Kurban Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gür, bayramın sağlık, huzur, mutluluk ve dünyaya barış getirmesi temennisinde bulundu.

Gür "Bu bayramda dargınlıklara son vermeli, sevgi, muhabbet ve coşku iklimini hakim kılmalıyız. İnşallah, bu mübarek günler, tüm insanlığın huzur ve güven içerisinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur" diye konuştu.

Gür, bayramlaşma programının devamında görevi başında mesai yapan jandarma ve emniyet personelini de ziyaret edip bayramlaştı.

Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu ve STK temsilcileri ile de bir araya gelerek bayramlaşmalarını sürdüren Gür, İmam Buhari Yatılı Erkek Kur'an Kursu öğrencilerini de ziyaret etti.

SASON VE KOZLUK’A BAYRAM ZİYARETİ

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve partililer Sason ve Kozluk ilçelerine ziyarette bulunarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Gür, Sason ve Kozluk'ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret de vatandaşların ve esnafın çay davetini de geri çevirmeyen Gür, sohbet ettiği vatandaşların Kurban Bayramı'nı da kutlayıp sorun ve talepleri dinledi.

İş yerlerinde Gür'ü ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, ziyaretin kendileri için moral ve motivasyon olduğunu ifade etti.

Vatandaşlar Gür'e büyük ilgi ve alaka gösterirken bol bol hatıra fotoğrafı çektiler.

Gür, Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi Yavuz ve Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren'den ilçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Eksiklikleri ve sorunları yerinde görmek için ziyaretler gerçekleştirdiğini dile getiren Gür “İlçelerimizi sürekli ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine en hızlı şekilde ulaşabilmeleri ve sorunlarını ilgili birimlere aktarabilmeleri için samimi ortamlarda gerçekleşen ziyaretlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın refah ve mutluluk içerisinde hayatlarını sürdürebilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gür, vatandaşlarla birebir buluşarak sorunlarını çözmeyi prensip edindiklerini, devlet ve millet kaynaşmasını en üst seviyede tutmak istediklerini sözlerine aktardı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.