SON DAKİKA
hava
Google News

CEMİL MERİÇ İLKOKULUNA ZİYARET

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Çevre Dostu Bin Okul Projesi’ kapsamına alınan Cemil Meriç İlkokulunu ziyaret edip okuldaki çalışmaları yerinde inceledi.

Son Güncelleme :

2022-07-12 00:24:19

CEMİL MERİÇ İLKOKULUNA ZİYARET

Çevre Dostu Bin Okul Projesi kapmasında çalışmalar devam eden Cemil Meriç İlkokulu ziyaret eden İl Müdürü Kurtaran'ı okul müdürü Ahmet Özcan karşıladı. Çalışmalar hakkında okul Müdürü Özcan'dan bilgi alan Müdür Kurtaran, proje kapsamında öğrencilerin birer çevre dostu olarak yetişeceklerini belirtti.

Bakanlığımız tarafından ‘Temiz Okul ve Temiz Enerji’ çatısı altındaki bir alt proje olan ‘Çevre Dostu 1000 Okul Projesi’ hayata geçirildi. Bu kapsamda tüm ilçelerde en az bir tane olmak üzere ülke geneli çevre dostu bin okul belirlendi. İlimizde merkezde bulunan Cemil Meriç İlkokulunun da bu proje kapsamında çevre dostu okul olarak belirlenmiştir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.