Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Türkiye’nin İsrail ile devam eden ticaretine ilişkin eleştirilerde bulundu.
Batman Valisi Ekrem Canalp, 2025 yılının ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlı olmasını dileyerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik temennisiyle yeni yıl mesajı yayınladı.
DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi, kamuoyunda “sansür yasası” olarak anılan ve Ekim 2022’de yürürlüğe giren “yanıltıcı bilgi” düzenlemesinin kaldırılması için kanun teklifi verdi.
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti Grup Başkan Vekili Abdülhamit Gül başkanlığında düzenlenen toplantıda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi.
TARAFSIZ GÖRÜŞ “Gündem Özel” | Cebrail UYANIK, Hasan ARGÜNAĞA - Batman Tarafsız Gazetesihttps://www.batmantarafsiz.com/tarafsiz-gorus-gundem-ozel-cebrail-uyanik-hasan-argunaga/