Batman,
1°C
parçalı bulutlu
AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, İluh Mahallesi’ne yaptığı ziyaretle vatandaşların sorunlarını dinlemeye devam etti.
Ziyaret sırasında Nasıroğlu, eşi Ayşe Nasıroğlu ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy ile birlikte Kaya ailesinin evine konuk oldu.
Milletvekili Nasıroğlu, İluh Mahallesi’nde Kaya ailesinin yanı sıra Çetinkaya ailesini de ziyaret etti. Aile üyeleriyle bir araya gelerek, onların taleplerini dinledi.
Ziyaret sırasında, Nasıroğlu, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini aldı. Bu taleplerin çözülmesi için ilgili birimlerle iletişime geçileceği belirtildi.
Ziyaretin sonunda, İluh Mahallesi sakinleri, Ferhat Nasıroğlu’na teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ettiler.