enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık gündem güncel asayiş spor ropötaj eğitim ekonomi dünya yaşam siyaset sağlık

MARDİN’DE 2 MAHALLEDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Mardin’in Savur ilçesinin kırsalında 2 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

MARDİN’DE 2 MAHALLEDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI
Advert
Yayınlama: 20.10.2024
A+
A-

Mardin Valiliği, Savur ilçesi kırsalındaki Yeşilalan ve Pınardere mahallelerinde, sokağa çıkma yasağının ilan edildiğini duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamada, 20-21 Ekim tarihlerinde geçici özel güvenlik bölgesi ilan edildiğini belirtildi. Bu uygulama, “milli güvenlik ve kamu düzenini sağlamak” amacıyla gerçekleştirildiği ifade edildi. Açıklamada, İl İdaresi Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince, saat 00.01 itibarıyla bölgedeki operasyonlar sona erene kadar Savur’un Pınardere ve Yeşilalan mahalleleriyle sınırlı olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi. (İLKHA)

Resim Yükle
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.