Batman,
10°C
açık
Batman’da bir iş yerine düzenlenen kumar operasyonunda 5 kişiye adli işlem yapılırken, 33 kişiye toplam 305 bin TL idari para cezası uygulandı.
Batman Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği tarafından gerçekleştirilen operasyonda, ilde bir iş yerinde kumar oynatan şahıslara yönelik işlem başlatıldı. Yapılan denetimlerde, iş yerinde kumar oynanmasında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak, kumar oynanmasına yer ve imkan sağladığı tespit edilen 5 şahıs hakkında “Kumar oynanması için yer ve imkan sağlama” suçundan adli işlem başlatıldı. Ayrıca, 33 kişiye toplam 305 bin 151 TL idari para cezası uygulanırken, kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de adli işlemler kapsamında gözaltına alındı.