enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık gündem güncel asayiş spor ropötaj eğitim ekonomi dünya yaşam siyaset sağlık

Kayseri Bağlantılı Kara Yolları Karla Mücadelenin Ardından Yeniden Ulaşıma Açıldı

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Kayseri-Malatya ile Kayseri-Kahramanmaraş kara yolları, yapılan çalışmalar sonucunda tekrar trafiğe açıldı. Ekiplerin aralıksız müdahalesiyle trafik akışı normale döndü.

Kayseri Bağlantılı Kara Yolları Karla Mücadelenin Ardından Yeniden Ulaşıma Açıldı
Advert
Yayınlama: 12.04.2025
A+
A-

Kayseri’den Malatya ve Kahramanmaraş yönüne giden güzergâhlar, kar ve tipinin etkisiyle ulaşıma kapanmıştı. Ancak yürütülen yol temizleme ve güvenlik çalışmaları sonucunda yollar, çift yönlü olarak tekrar araç geçişine açıldı.

Benzer şekilde, Pınarbaşı-Gürün, Yeşilhisar-Niğde ve Ankara-Kırşehir kara yollarında da kar ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşandı. Ekiplerin hızlı müdahalesiyle bu bölgelerde de trafik akışı yeniden sağlandı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Erciyes ve Pınarbaşı çevresinde etkili olan yoğun kar yağışının ardından ekiplerimiz, vatandaşlarımızın güvenli ulaşımı için karla mücadele çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.” ifadelerine yer verildi.

Kent genelinde görevli karla mücadele ekiplerinin, olumsuz hava koşullarına rağmen yolları güvenli hale getirmek için yoğun çaba gösterdiği belirtildi. Yetkililer, yola çıkacak vatandaşlara kar ve tipi nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Resim Yükle
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.