SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

EZEL 1 ÖZEL GÜVENLİK HİZMETTE!

Batman’da, Güneydoğu’nun en büyük Özel Güvenlik Eğitim Kurumu hizmete girdi. 850 metre kara alan üzerine kurulan özel sınıflarda, silahlı, silahsız temel eğitim ve yenileme eğitimleri verilmeye başlandı.

Son Güncelleme :

2018-05-17 18:43:57

EZEL 1 ÖZEL GÜVENLİK HİZMETTE!

Sağlık Mahallesi Kıbrıs Şehitler Bulvarı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi karşısında hizmete giren Ezel 1 Özel Güvenlik Eğitim Kurumu alanında uzman kadrosuyla kayıtlara başladı.

X-RAY EĞİTİMİ BATMAN’DA

Ezel 1 Özel Güvenlik Eğitim Kurumu Genel Koordinatör Bünyamin Nayman, “850 metre kara alan üzerine kurulan tesisimizde özel sınıflar, atış poligonu ve en önemlisi X-ray eğitimleri verilmektedir. Daha önce X-ray eğitimleri için Diyarbakır’a gidiliyordu. Artık deneyimli kadromuz ile tüm eğitimlerimizi Batman’a vermekteyiz. Kurumumuzda Ortaokul mezunlarına silahsız, lise ve üzeri mezunlara ise silahlı Özel Güvenlik eğitimleri vermekteyiz. 15 günlük eğitimleri tamamlayan üyelerimiz, girdikleri sınavlardan sonra aldıkları Özel Güvenlik sertifikasıyla Türkiye’nin her yerinde iş sahibi olabilirler. Yeni kayıtlarımız ve sertifika yenileme kayıtlarımız başlamıştır” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.