SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

TOKSOY AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Siirt- Kurtalan İlçesinin önde gelen ailelerinden olan Toksoy ailesinin gençlerinden Ozan Toksoy, görkemli bir düğün töreniyle hayatını İlayda Bilmez ile birleştirdi.

Son Güncelleme :

2024-04-17 17:46:25

TOKSOY AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Genç çift, düzenlenen muhteşem düğün töreni ile bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi. Kurtalan’ın Bölüktepe köyünün köklü ailelerinden olan Toksoy ailesinin fertlerinden Kasım Toksoy’un oğlu Ozan Toksoy, masal gibi bir düğün töreniyle hayatını Enes Bilmez’in kızı İlayda Bilmez ile birleştirdi. Hafta içi Sare Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün törenine siyaset, bürokrasi, sanat, müzik, iş dünyası ve seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

SANATÇILAR VE ŞAHMERAN ERBANE GRUBU COŞTURDU

Bölgenin ünlü sanatçıları Hozan Menice ve Hozan Şerwan, Şahmeran Erbane Grubu eşliğinde söyledikleri birbirinden güzel şarkılarla düğünü coşturdular. Ozan ve İlayda çifti Şahmeran Erbane Grubu eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirdi. Düğünde davetlilerle yakından ilgilenen Toksoy ailesi, davetlileri kapıda karşıladı. Toksoy ailesinin eş, dost ve akrabaları çifti tebrik etti. Toksoy ailesi, davetlilerle tek tek ilgilenerek kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti. Bizde Batman Tarafsız Haber Gazetesi ve Uyanık ailesi olarak, genç çifti kutlar, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.