SON DAKİKA
hava
Google News

GÖNÜLLÜLER PLATFORMUN’DAN YAŞAR’A ZİYARET

Batman Gönüllüleri Platformu istişare ziyaretleri kapsamında CHP Batman İl Başkanı ve İş İnsanı Hüseyin Yaşar’ı ziyaret etti.

Son Güncelleme :

2023-11-02 12:52:28

GÖNÜLLÜLER PLATFORMUN’DAN YAŞAR’A ZİYARET

Platform adına söz alan Temsil Heyeti dönem başkanı Tarık Yaşar, Platformun amaçları ve faaliyetleri hakkında Hüseyin Yaşar’ı bilgilendirdi.

Platformun hayırlı olması dilekleri ile sözlerine başlayan Yaşar; Platform çalışmalarının Batman’a faydalı olmasını dilediğini, platformun Batmanlıların düşünce yapıları ne olursa olsun tamamını kapsaması ve dernekleşme yoluna bir an önce gidilerek Başkentte eksik olan sivil toplum kuruluşu eksiğini gidermesini temenni ettiğini ifade etti. Yaşar, ayrıca üzerine düşecek maddi manevi her türlü katkıyı sunabileceğini dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.