SON DAKİKA
hava
Google News

MAHALLELİYE EKMEK DAĞITTILAR

Batman Merkez Şirinevler mahallesinde ikamet eden hayırsever iş insanı Mehmet Yalçın 220 ihtiyaç sahibi aileye sıcak pide ekmeği dağıttı.

Son Güncelleme :

2023-10-16 15:53:27

MAHALLELİYE EKMEK DAĞITTILAR

Her ay 50 aileye koli, kurban ve yağ yardımını düzenli olarak yapan hayırsever Yalçın, bu seferde 220 aileye sıcak pide ekmeği dağıtımını yaptı.

Hayırsever iş insanı Mehmet Yalçın yaptığı açıklamada, ‘’Bana ulaşan hayırseverlerin yardımlarını hakkaniyetli bir şekilde mahallemizde ikamet eden ihtiyaç sahiplerine ulaştırdığım için İlimizde  ikamet eden hayırseverler, yardımlarını Şirinevler Mahallesinde dağıtmak için benim ile irtibata geçiyorlar. Hayırseverler ile birlikte yardımları kendi elleri ile ailelere teslim ediyoruz’’ dedi. Mahallesinde bulunan yetim ve ihtiyaç sahibi bütün ailelerin yüzünü güldürmeye ve yalnız olmadıklarını göstermeye devam edeceğini söyleyen Yalçın, ”Yardımlarının her ay düzenli olarak 50 ailemize vereceğiz. İnşallah diyor. Hiçbir ideoloji ve siyasi kimliğe bağlı olmadığını ve bu yardımları sadece Allah rızası için yapıyorum. Mahallemize umut olmaya ve yetimlerimizin yüzünü güldürmeye devam edeceğim” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.