SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

YEŞİL SOL PARTİ’DEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Yeşil Sol Parti Gençlik Meclisi Batman’da yüzlerce gencin katılımı ile gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi.

Son Güncelleme :

2023-05-01 14:05:03

YEŞİL SOL PARTİ’DEN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ

Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Gençlik Meclisi yüzlerce gencin katılımı ile yürüyüş düzenleyerek bildiri dağıttı. DBP Eşgenel Başkan ve kentin adayı Keskin Bayındır, Tevgera Jinên Azad (TJA), Barış Anneleri Meclisi ve HDP, DBP İl Örgütlerinin katılımı ile gerçekleştirilen yürüyüşte gençler Yeşil Sol Parti önlükleri ile bildiri dağıtımı gerçekleştirdi.

Gülistan ve Diyarbakır Caddesinde gerçekleştirilen yürüyüşte gençler sloganlar attı. Yürüyüş boyunca esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden gençler, aileleri duyarlı olmaya çağırdı. Vatandaşların alkış ve zılgıtlarla karşıladıkları gençler, yürüyüşü Bahçelievler Mahallesinde bulunan seçim bürosunda sonlandırarak halaya durdu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.