SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

KAYMAKAM METE ÖĞRENCİLERE MESLEK SEÇİMİNİ ANLATTI

Batman Sason Kaymakamı Murat Mete, öğrencilerin meslekleri daha yakından tanıması ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencileriyle bir araya gelerek kaymakamlık mesleğini anlattı.

Son Güncelleme :

2022-12-01 14:00:03

KAYMAKAM METE ÖĞRENCİLERE MESLEK SEÇİMİNİ ANLATTI

Kaymakam Mete;  ‘’Sizler hedeflerinizi belirleyip doğru ve planlı bir şekilde çalışırsanız başarıya ulaşırsınız. Başarılı olmanın temel şartı kendinize inanmanızdır.  Birçok zorluğa ve imkânsızlığa rağmen, inancımızı, azmimizi, çalışma şevkimizi ve disiplinimizi hiç bir zaman kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz. Biz de bu düsturla mesleğimiz için daha verimli olmak ve vatandaşlarımıza yardımcı olabilmek adına gayret ediyoruz.’’ dedi

Kaymakam Mete, öğrencilere öncelikle severek yapabilecekleri meslekler seçmelerini tavsiye etti. Öğrencilerin mesleğe ilişkin sorularına da cevap veren Kaymakam Mete, meslek seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti.


YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.