SON DAKİKA
hava
Google News

"İNTİHAR VAKALARINDAN BÜYÜK KAYGI DUYUYORUZ"

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç, kentte son günlerde üst üste yaşanan intihar olayları ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Son Güncelleme :

2022-11-25 17:11:37

Batman'daki İntihar vakalarının araştırılması maddi, manevi ve ruhsal olarak önlemlerin acilen alınması gerektiğini belirten Yamaç açıklamasında şu ifadelere yer verdi. "Yeniden refah partisi il teşkilatı olarak Batmanda hızla artan intihar vakalarından büyük kaygı ve endişe duyuyoruz. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarının angarya dan öteye geçmeyen iş ve görevlerini bırakıp başlarını iki elleri arasına alıp biz ne yaptıkta bu sonuç ortaya çıktı diye kendilerini bireysel ve tüzel olarak derin bir düşünme ve muhasebeye çekmeleri gerekmektedir.  Öncelikle kamu kurum ve kuruluşlarının ve özel sektörün toplumu hiçe sayan ilke ve uygulamaları ve bu uygulamaların sosyoekonomik etkilerini insani önemsemeyen bir bakış açısı ile ele aldıkları için intihar olaylarının en önemli sebeplerinden birisinin insana maddeci bir bakış açısı olduğunu düşünüyoruz. Toplumda sosyal huzursuzluğu artıran derin bir ekonomik krizin varlığı aşikardır. Fakat intihara eğilim sebepleri sadece ekonomik sebeplerle de açıklanamaz. Nitekim İngiltere ekonomik olarak gelişmiş bir ülke olmasına rağmen genç intihar oranları trafik kazasında ölenlerin sayısını geçmiş durumdadır. Bu duygu ve düşüncelerle dar bakış açılarına sahip görevini bireysel çıkar ve milleti ezen bir bakış açısıyla icra etme eğiliminde olan Devletin Tüm kamu ve kuruluşlarındaki yönetici ve uygulayıcıları en şiddetli bir biçimde kınıyoruz. Milli görüş yönetim sistemine geçmeden tüm alanlardaki problemlerinizin artarak devam edeceğini huzur ve mutluluk getirmeyeceğini öngörüyoruz."

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.