SON DAKİKA
hava
Google News

OKUMA GRUBU ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Kitap Okuma Noktası'nda Fatih Anadolu Lisesi kitap okuma grubu öğrencileriyle bir araya geldi.

Son Güncelleme :

2022-11-23 22:12:42

OKUMA GRUBU ÖĞRENCİLERİNE ZİYARET

Fatih Anadolu Lisesi okuma grubu öğrencileri Milli Eğitim Müdürlüğü Kitap Okuma Noktası'nda bir araya gelerek okudukları kitabın tahlilini yaptılar. Okuma grubunu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, okuma grubu öğrencileriyle bir süre sohbet etti.

Kitap okumanın kişiye kazandırdığı kazanımlara dikkat çeken İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran "Sevgili Gençler, kitap okumak insanın kelime hazinesini, düşünce ve duygularını geliştirir. Okuduğumuz kitaplarla birlikte kavram dünyamızda sürekli bir ilerleme sağlanır. Kavram dünyamızın zenginleşmesi ile birlikte düşünce dünyamız da gelişir. Bu şekilde hayata bakış açımız gelişir ve dönüşür. Kitap okuma ile birlikte bilgimiz artar ve artan bilgimiz bizi saygın kılar. Kendimizi ve insanı bilmek için de bize bilgi lazım. Ben sizi tebrik ediyorum bu okumalarınızda size rehberlik eden öğretmenlerinize ve size destek olan ailelerinize de teşekkür ediyorum" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran'a Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.