SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

SAVUNMA SANAYİ BAŞKANINDAN REKTÖR DEMİR’E ZİYARET

Batman Üniversitesinde düzenlenen ‘Akademik Yükseltme ve Atama Törenine’ katılmak üzere Batman’da bulunan Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’i makamında ziyaret etti.

Son Güncelleme :

2022-11-22 13:56:45

SAVUNMA SANAYİ BAŞKANINDAN REKTÖR DEMİR’E ZİYARET

Merkez Kampüs Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Demir, Batman Üniversitesinin çalışmaları hakkında Başkan Demir’e bilgi verdi.

REKTÖR DEMİR “ENERJİ KAYNAKLARINI ETKİN KULLANMAK VE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ SAĞLAMAK ADINA ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜYORUZ”
Batman Üniversitesinin akademik ve fiziki gelişiminin yanı sıra ulusal ve uluslararası projeleri hakkında bilgi veren Rektör Demir, Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması projesi kapsamında enerji alanında pilot üniversite seçilen üniversitemizin hem bölgesel kalkınmaya destek sunduğunu hem de ülkemizin enerji kaynaklarını etkin kullanmak ve enerji verimliliğini sağlamak adına önemli çalışmalar yürüttüğünü söyledi.

Batman Üniversitesinin şehirdeki birçok kurum ve kuruluşla önemli iş birliklerini hayata geçirdiğini söyleyen Rektör Demir, fikirlerini projeye dönüştürmek isteyen girişimcilerin, üniversitemiz bünyesinde kurulan ve kısa süre içinde faaliyetler yürütülebilecek duruma gelecek olan Batman Teknokent’in alt yapısından faydalanabileceklerini ifade etti.

REKTÖR DEMİR “BÖLGEDE MARKA ÜNİVERSİTELERDEN BİRİ OLMAK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”
Batman Üniversitesinin nitelikli bir akademik kadroya sahip olduğunu kaydeden Rektör Demir, Batman Üniversitesinin artan öğrenci sayısı ve nitelikli eğitim anlayışı ile bölgede marka üniversitelerden biri olmak adına yoluna emin adımlarla devam ettiğini, yeni açılan bölüm ve programlarla da alanında uzman bireyler yetiştirdiklerini kaydetti.  Batman Üniversitesinin her geçen gün büyüyen, gelişen ve yeni başarılar elde eden bir cazibe merkezi haline geldiğinin altını çizen Rektör Demir, hedeflerine yavaş yavaş ama emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini vurguladı.
Batman Üniversitesi Akademik Yükseltme ve Atama Törenine olan nazik davetlerinden dolayı Rektör Demir’e teşekkür eden Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Batman Üniversitesi’nde gerçekleştirilen çalışmaların memnuniyet verici olduğunu dile getirerek Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e ve yönetimine başarı dileklerinde bulunduğunu söyledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.