SON DAKİKA
hava
Google News

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERLE BULUŞUYOR

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesi kapsamında İlimizde bulunan Meslek Liseleri idarecileri Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen'i ziyaret ettiler.

Son Güncelleme :

2021-01-20 17:13:11

MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ AİLELERLE BULUŞUYOR

Bakanlığın yürütülen "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor" projesiyle meslek lisesi öğrencileri, engelli ve dezavantajlı vatandaşlarımıza ve ailelerine destek oluyorlar. Bu kapsamda Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen'i ziyaret eden Meslek Liseleri Okul İdarecileri, emeklilerin ihtiyaçları karşısında öğrenci ve idare olarak her zaman hazır olduklarını belirttiler. Emekliler Derneği Başkanı Ekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek okul idarecilerine bu anlamlı projeden ötürü teşekkür etti. Ekmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek okul idarecilerine bu anlamlı projeden ötürü teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.