SON DAKİKA
hava
Advert
Google News

‘Zaman’ konulu fotoğraf sergisi

Batman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan ücretsiz fotoğraf kursuna katılım göstererek, temel fotoğrafçılık eğitimini tamamlayan kursiyerler çalışmalarını ‘ZAMAN’ isimli sergide fotoğraf severlerle buluşturuyor.

Son Güncelleme :

2020-03-05 17:03:27

‘Zaman’  konulu fotoğraf sergisi

Batman Belediyesi Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’nde 3 ay süren fotoğrafçılık kursunda eğitimlere katılan kursiyerler derslerde öğrendiklerini sahada uygulama ve fotoğraf çekme fırsatı buldu. İlgi gören ve katılımcıların keyifle takip ettikleri fotoğrafçılık kursu, bir fotoğraf sergisiyle taçlandırılacak. Fotoğrafçılık kursuna devam eden öğrencilerin kurs süresince ortaya çıkardıkları fotoğraflar, ‘Zaman’ adlı çalışmada sergilenecek. Kurs eğitmeni Sabri Özdemir’in yönetiminde, Amine Tamar, Ercan Geçgin, Fatma Talayhan Kurt, Hatice Alim, Meral Oral, Mensure Işıktaş, Bengerok, Nurullah Can, Sinem Koç’un eserlerinin yer alacağı Sergi, 6 Mart 2020 Cuma günü saat 17.00’den itibaren Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi fuaye salonunda takip edilebilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.