SON DAKİKA
hava
Google News

BÜYÜK BEDEN MAĞAZASI AÇILDI

Batman’da bayan giyimde ‘Büyük Beden’ eksikliğini gideren Elit Moda Butik, hizmet vermeye başladı. SSK Caddesi Yılmazlar Center İş Merkezi karşısında açılan büyük beden mağazası, şıklığın yeni adresi oldu.

Son Güncelleme :

2019-08-05 13:18:47

BÜYÜK BEDEN MAĞAZASI AÇILDI

Batman’da bayan giyimde büyük beden açığını gideren Elit Moda Butik, iddialı ürünleriyle SSK Caddesi Yılmazlar Center İş Merkezi karşısında hizmetine açıldı. Şık ve kaliteli ürünleriyle hizmete giren Elit Moda Butik, fiyat konusunda da taban fiyatları uyguluyor.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM

Batman’da büyük bedende önemli bir eksikliği giderildiğini belirten Elit Moda Butik yetkilileri,Batman, hızla büyüyüp gelişen bir şehirdir. Bayan giyimde büyük beden eksikliği olduğunu tespit ettik. Şık ve kaliteli ürünlerimiz ve uygun fiyatlarımızla halkımızın hizmetine girdik. Açılışa özel indirimlerimiz uygulanmaktadır. Mağazamızda müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. 

Giyinmeyi seven, farklı görünmek isteyenlerin tek adresi olma yolunda ilerleyeceğiz. Bizimle birlikte heyecanımızı paylaşmak isteyen tüm müşterilerimizi adresimize bekliyoruz” ifadesi kullanıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

FACEBOOK