6 Şubat 2023’te yaşanan yıkıcı depremler sonrası, depremzedelerin yaralarını sarma adına Batman Vali Yardımcısı Şükrü Alperen Göktaş, Gaziantep İslahiye’de bulunduklarını ve burada hemşehrileriyle bir araya geldiklerini belirtti.
Depremin ardından Batman Valisi Ekrem Canalp’in liderliğinde, devletin tüm imkanlarıyla İslahiye halkına destek olduklarını ifade etti.
Vali Yardımcısı Göktaş, yaklaşık 3 ay süreyle İslahiye’de görev yapma fırsatını bulduklarını ve bu süre zarfında hemşehrilerinin dualarını aldıklarını vurguladı. Ayrıca, Gaziantep Valisi Kemal Çeber’in tensipleriyle, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un elinden teşekkür beratı aldıklarını söyledi.
Göktaş, İslahiye halkına ve devlet yetkililerine teşekkürlerini ileterek, “Devlet büyüklerimizin desteğiyle depremzedelere moral ve güç olabilmek bizim için büyük bir onurdu. Bu süreçte bizlere destek olan Gaziantep Valisi Sayın Kemal Çeber’e, İslahiye Kaymakamı Sayın Mehmet Soylu’ya, muhtarlarımıza ve tüm İslahiye halkına minnettarım” dedi. (Hamza Uyanık)