enflasyon emeklilik ötv döviz otomobil sağlık gündem güncel asayiş spor ropötaj eğitim ekonomi dünya yaşam siyaset sağlık

Bu kütüphaneden doktor, savcı, hâkim ve avukatlar çıktı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 19 Mayıs Mahallesindeki Gençlik Merkezi kütüphanesi, günde yaklaşık 300 öğrenciye ders çalışma imkanı sunuyor.

Bu kütüphaneden doktor, savcı, hâkim ve avukatlar çıktı
Advert
Yayınlama: 27.11.2024
Düzenleme: 27.11.2024 19:42
A+
A-

2016 yılından bu yana çevre mahallelerden gelen öğrencilere hizmet veren kütüphanede, doktor, savcı, hâkim, avukat gibi birçok meslek sahibi öğrencinin yetiştiği belirtildi. Batman Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, bölgede okumaya azimli büyük bir potansiyel olduğunu vurguladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ise kütüphanenin adeta bir etüt merkezi gibi hizmet verdiğini, YKS, KPSS, LGS gibi sınavlara hazırlanan öğrencilerle dolup taştığını belirtti. Sabah 08.00-24.00 saatleri arasında açık olan kütüphane, öğrencilere çay, kahve ikramı ve kaynak kitap desteği sunuyor.

Resim Yükle
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.