AKADEMİSYEN-ÖĞRENCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Batman Valiliği, Batman Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen “Akademisyen-Öğrenci Buluşmaları” etkinlikleri sürüyor.

AKADEMİSYEN-ÖĞRENCİ BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR
Advert
Yayınlama: 28.10.2024
A+
A-

2024 tarihleri arasında devam edecek buluşmalarda, Batman’daki çeşitli okullardan öğrencilere farklı alanlarda eğitimler verilmektedir. Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Sözer, Batman Fen Lisesi’nde “Okul Dışı Öğrenme Ortamları” üzerine bir sunum yaptı. Abdülhamid Han Anadolu Lisesi’nde ise Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Halil Demirel, “İklim Değişikliği ve Küresel Isınma” konusunu ele aldı. Turgut Özal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Doç. Dr. Şükrü Aydın, “Hz. Muhammed’in Hayatı, Kişiliği ve Toplum Tasavvuru” hakkında bilgi verdi.

Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Doç. Dr. Nuri Muhammet Çelik, “Bilimin Işığında Sporun Geliştirilmesi” konulu bir eğitim gerçekleştirdi. Fatih Anadolu Lisesi’nde Doç. Dr. Serhat Demirhan, “Doğal Afetler ve Afet Yönetimi” üzerine bir söyleşi yaptı. Ayrıca, Hasankeyf Beşir Tutuş Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde Doç. Dr. Ümit Dilekçi “Bilim ve Bilimsel Yöntem” konusunu işlerken, Doç. Dr. İlhan Çiçek “Ergenlerde Etkili Çalışma Yöntemleri ve Zaman Yönetimi” üzerine öğrencilere bilgiler sundu.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.