YILMAZ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, Cumhuriyet’in toplumun her kesiminin ortak değeri olduğunu vurguladı.

YILMAZ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
Advert
Yayınlama: 28.10.2024
A+
A-

Yılmaz, Cumhuriyet’in 101. yılına ilişkin mesajında, ülke olarak el birliğiyle geleceğe umutla bakmanın önemine işaret etti. Yılmaz, “Cumhuriyetimizin 101. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Bu vatan, bu bayrak hepimize aittir. Türk, Kürt, Arap, Laz ve Çerkes; hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Birlik içinde olduğumuz sürece güçlü bir Türkiye olarak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir engel yoktur. Cumhuriyet, ortak değerlerimiz etrafında kenetlenmiş milletimizin azmi ve kararlılığıyla sonsuza dek yaşayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet’in kazanımlarını genç nesillere aktarmanın önemine değinen Yılmaz, şu mesajı verdi: “Bugün bizim görevimiz, ülkemizi korumak, sahip çıkmak ve gelecek nesillere daha güçlü bir Türkiye bırakmaktır. Birlik ve dayanışma içinde yarınlara umutla ilerleyeceğiz.”

Yılmaz ayrıca, Batman’daki 29 Ekim kutlamalarına tüm kesimlerin katılımının sağlanmasının gerekliliğine dikkat çekti. İl protokolünün, bu önemli bayramda ildeki tüm sivil toplum kuruluşları (STK) ve siyasi parti temsilcilerini davet etmesinin önemine vurgu yaparak, geniş katılımın birlik ruhunu güçlendireceğini belirtti.

Advert

Son olarak Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Yılmaz, tüm Batman halkına sağlık, huzur ve mutluluk diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.