MEME KANSERİ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Batman’da Yaşam Hastanesi tarafından düzenlenen Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği, Sağlıklı Yaşam Parkı’nda büyük bir katılımla sona erdi.

MEME KANSERİ FARKINDALIK ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİYLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Advert
Yayınlama: 28.10.2024
A+
A-

Etkinlik, kadın sağlığında erken teşhisin önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlendi ve katılımcılara bilgilendirici içerikler sunulurken keyifli anlar da yaşandı.

Yaşam Hastanesi’nin uzman doktorlarından Op. Dr. Mahmut Kesenci, etkinlikte meme kanserinin erken tanı ve tedavi yöntemleri hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Sürpriz hediyeler, lezzetli ikramlar ve müzik dinletisi etkinliğe renk kattı.

Etkinlikte söz alan Yaşam Hastanesi Başhekimi Dr. Cevdet Demirdağ, meme kanseri farkındalığının önemine vurgu yaparak, “Erken teşhis hayat kurtarır. Bu farkındalığı artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Etkinliğimize katılan tüm misafirlere teşekkür ederiz,” dedi.

Advert

Ekim ayı boyunca meme kanseri farkındalığını desteklemek amacıyla, Yaşam Hastanesi mamografi hizmetlerinde özel avantajlar sunmaya devam edecek. Tüm kadınlar, sağlıklı kontrollerini yaptırmaları için davet ediliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.