ÇETİN: “CUMHURİYET’İ İLERİ TAŞIMALIYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

ÇETİN: “CUMHURİYET’İ İLERİ TAŞIMALIYIZ”
Advert
Yayınlama: 28.10.2024
A+
A-

Çetin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın anlamı üzerine yaptığı açıklamada, gelecek nesiller için Cumhuriyet’i ileri taşımak adına herkesin sorumluluk taşıdığını vurguladı.

EN BÜYÜK MİRASIN CUMHURİYET OLDUĞUNU VURGULADI

Başkan Çetin, mesajında şu önemli noktalara değindi: “Gelecek kuşaklar için Cumhuriyet’i ileri taşımak gibi mukaddes bir sorumluluğumuz var. 101 yıl boyunca, Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak ve daha da ileriye taşımak için yorulmadan azimle çalışan milletimiz, 2. Yüzyılımız için de aynı azim ve kararlılıkla, Türk-Kürt ayırt etmeksizin el ele vererek çalışmalı ve Cumhuriyet’i sonsuza kadar yaşatma kararlılığını her geçen gün daha da pekiştirmelidir.”

Advert

Çetin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının mirasının önemine dikkat çekerek, “Cumhuriyetimizi anlamalı, anlatmalı ve onu gelecek nesiller için payidar kılmalıyız. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!” diyerek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.