RAMANLI: AİLE KORUNMASI ÖNCELİĞİMİZ OLMALI

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında aile kurumunun korunması ve güçlendirilmesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

RAMANLI: AİLE KORUNMASI ÖNCELİĞİMİZ OLMALI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.10.2024
A+
A-

Aileyi tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması gerektiğini vurgulayan Ramanlı, “Ailenin korunması her koşulda birinci önceliğimiz olmalıdır” dedi.

Ramanlı, aile arabuluculuğu ile ailelerin maddi ve manevi desteklenmesi gerektiğini de belirtti. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile yapılan görüşmelere değinerek, bu görüşmelerde aile bütünlüğünün korunmasına yönelik düzenlemeler üzerinde fikir alışverişinde bulunulduğunu ifade etti.

Aile kurumunun kadın ve erkek arasında rekabet değil, tamamlayıcı bir birliktelik olduğunun altını çizen Ramanlı, aile arabuluculuğunun amacının boşanmaları artırmak değil, aile bütünlüğünü korumak olduğunu dile getirdi. Ayrıca, çocukların gelişiminde aile bütünlüğünün kritik bir rol oynadığına dikkat çekti. HÜDA PAR olarak aileyi güçlendirmeye yönelik her türlü düzenlemeyi destekleyeceklerini belirten Ramanlı, bunun hükümetler açısından da anayasal bir yükümlülük olduğunu vurguladı.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.