‘SONBAHAR TEMİZLİK KAMPANYASI’, 28 MAHALLEDE TEMİZLİK YAPILDI

Batman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, iki hafta sürecek olan “Sonbahar Temizlik Kampanyası” çerçevesinde her sabah başlayıp öğleye kadar devam eden temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kampanya kapsamında bugüne kadar 28 mahalle, temizlik ekipleri tarafından baştan sona temizlendi.

‘SONBAHAR TEMİZLİK KAMPANYASI’, 28 MAHALLEDE TEMİZLİK YAPILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.10.2024
A+
A-

14-27 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanya, onuncu gününde 26 mahallede temizlik işlemlerini tamamladı. 14 Ekim’de başlayan bu etkinlik, her gün 07:00-14:00 saatleri arasında bir mahallede düzenleniyor. Şu ana kadar Şirinevler, Cumhuriyet, Petrol, Körük, Hürriyet, Seyitler, Tilmerc, Tilmerc-Toki, Memur-Sen Toki, Afat Konutları, Gültepe, Gap, Bahçelievler, Çamlıtepe, Belde, Kültür, Pınarbaşı, Ziyagökalp, Akyürek, Sağlık, Aydınlıkevler, 19 Mayıs, Çay, Beşevler, Huzur, Çamlıca, Güneykent, Petrolkent ve Karşıyaka Mahalleleri ile çevre yolları temizlendi.

Kampanya, 27 Ekim 2024 Pazar gününe kadar sürecek. Temizlik İşleri Müdürlüğü, Batman’ın tüm mahallelerinde ve şehir merkezini çevreleyen yollarında kapsamlı bir temizlik yapmayı hedefliyor. Belediye, şehrin temiz bir yaşam alanı olması için tüm olanaklarıyla çalışmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca, 26 Ekim Cumartesi günü genel bir farkındalık oluşturmak amacıyla, Belediye Eşbaşkanları Gülistan Sönük ve Yeşil Işık’ın katılımıyla belediye önünden başlayıp Esentepe’ye kadar uzanan bir temizlik etkinliği gerçekleştirilecek.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.