RAMANLI: TOPLUMSAL BARIŞ İÇİN HER GİRİŞİMİ DESTEKLİYORUZ

HÜDA PAR Sözcüsü ve Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

RAMANLI: TOPLUMSAL BARIŞ İÇİN HER GİRİŞİMİ DESTEKLİYORUZ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.10.2024
A+
A-

Ramanlı, toplumsal barışa katkıda bulunacak her türlü girişimin arkasında olduklarını belirterek, “Kan dökülmemesi için meşru yolların denenmesi gerekmektedir” dedi. Kürt meselesinin şiddet ve silah kullanarak çözülemeyeceğini vurgulayan Ramanlı, “Toplumsal barışa katkı sağlayacak her adımı destekliyoruz. Örgütle görüşmek de bu sürecin bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

“KÜRT MESELESİ; KANLA, ŞİDDETLE, SİLAHLA ÇÖZÜLECEK BİR MESELE DEĞİLDİR”

Ramanlı, konuşmasında Filistin’deki durumu da ele alarak, İsrail’in Gazze ve Lübnan’a yönelik saldırılarının yalnızca bölgeyi değil, Türkiye’yi de tehdit ettiğini savundu. “Siyonistlerin durdurulması, ancak fiili müdahale ve direnişin desteklenmesiyle mümkün olacaktır” dedi. Ayrıca, son günlerde gündeme gelen “Yenidoğan Çetesi” skandalını da dile getirerek, sağlık sektöründeki denetim eksikliklerinin toplumda güven kaybına yol açtığını ifade etti. “Sağlık sektöründe ciddi denetimler olmadan güveni tesis edemeyiz” diye konuştu. Ramanlı, eğitim sistemiyle ilgili eleştirilerde bulunarak, yalnızca bilimsel bilgiye odaklanmanın ahlaki ve manevi değerlerin ihmaline yol açtığını belirtti. “Ahlaklı ve vicdanlı nesiller yetiştirmek için manevi değerlerin güçlendirilmesi şarttır” dedi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.