MHP BATMAN KAÇEP BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikalar (KAÇEP) Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti.

MHP BATMAN KAÇEP BAŞKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.10.2024
A+
A-

İki yıl boyunca KAÇEP Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Av. Sibel Göksoy, görevini merkez ilçe başkanlığı yönetim kurulu üyesi Menekşe Doğan Asan’a devretti.
Devir teslim töreni, MHP Batman İl Başkanlığı makamında gerçekleştirildi.
Törene, MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Merkez İlçe Başkanı Cahit Sevim, İl ve İlçe yönetimleri ile KAÇEP birimi üyeleri katıldı.

‘’GELECEK HEPİMİZ İÇİN PARLAK VE UMUT VERİCİ OLSUN’’

Törende konuşan MHP Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Av. Sibel Göksoy’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederken, görev değişimini “bayrak değişimi” olarak nitelendirdi. Başkan Çetin, “Görevi boyunca her zaman bizlerle omuz omuza çalışmasından gurur duyduk. Kendilerine yapmış oldukları hizmetlerden ve mücadeleden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. İnanıyorum ki, bu yeni dönemde de daha büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.
Yeni KAÇEP birim başkanımız Menekşe Doğan Asan’a güvenimiz tam. Hepimizin kendilerine aynı destek ve kardeşliği göstereceğinize olan inancım sonsuz. Bizim bu değişim sürecinde de önceliğimiz, teşkilatımıza olan bağlılığımızı ve birbirimize olan güveni koruyarak daha ileriye gitmek olmalıdır.
Bu değişim, bir veda değil. Av Sibel Göksoy kardeşimiz Her zaman bizlerin yanında yine olacaktır. Bizde aynı şekilde her zaman yanındayız. Bugüne kadar gösterdiği katkılar için bir kez daha teşekkür ederim. Gelecek hepimiz için parlak ve umut verici olsun’’ ifadelerini kullandı.

Advert

“HİZMETİ DEVAM ETTİRMEK İÇİN ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM”

Yeni dönem KAÇEP Başkanı Menekşe Doğan Asan, görevi devralırken, teşkilatın tüm kademelerinde görev yapmış herkesin tecrübelerinden faydalanarak, istişare ve ortak bir anlayışla görevi yürüteceğini vurguladı. Asan, “Bana bu görevi layık gören başta Başkanım ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Verdiğiniz emek ve destek için çok mutluyum. Ben de benden önce bu görevde ve farklı kademelerde hizmet etmiş tüm arkadaşlarımın tecrübelerinden yararlanarak, sizlerden manevi destek alarak, istişareyle hizmeti devam ettirmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.