BAŞKAN ARSLAN’DAN İNGİLTERE BÜYÜKELÇİLİĞİ’NE ZİYARET

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, beraberindeki parti kurmaylarıyla İngiltere Büyükelçiliği’ne gerçekleştirdiği resmi ziyaret gerçekleştirdi.

BAŞKAN ARSLAN’DAN İNGİLTERE BÜYÜKELÇİLİĞİ’NE ZİYARET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.10.2024
A+
A-

Ziyarete, Genel Başkan Vekili Avukat Zeki Uçar ve Genel Başkan Vekili Hasan Fatih Yumak da eşlik etti. Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’ı siyasi işlerden sorumlu konsolos Ben Snowdon MBE karşıladı.

Ziyarette Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, iki ülke arasındaki ilişkiler ve diplomatik iş birliği konularını ele alırken, toplumun göz ardı edilen bir gerçeği olan Roman vatandaşların bir Kültür keşfi projesi altında zaman zaman turistik seyahatlerine kolaylıklar sağlanması konusunda desteğin verilmesi gerektiği gündeme getirdi. Görüşme sırasında, uluslararası ilişkiler, güncel siyasi meseleler ve iki ülke arasındaki kültürel iş birlikleri üzerinde duruldu.

Siyasi işlerden sorumlu konsolos Ben Snowdon MBE ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan’a ve kurmaylarına teşekkür etti.

Advert

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Başkan Arslan, “Yeni Yüzyıl Partisi olarak, uluslararası arenada Türkiye’nin çıkarlarını en iyi şekilde savunmaya ve dünya ile uyum içinde iş birliğini sürdürmeye kararlıyız. İngiltere Büyükelçiliği ziyareti, bu yönde atılan önemli bir adım olarak görülmelidir. Ülkemizin dünya sahnesindeki güçlü konumunu pekiştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.