MEMUR-SEN BATMAN KADIN KOMİSYONUNDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Memur-Sen Batman İl Kadın Kolları Komisyonu’nda görev değişimi gerçekleşti.

MEMUR-SEN BATMAN KADIN KOMİSYONUNDA GÖREV DEĞİŞİMİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.10.2024
A+
A-

İki yıldır başarılı bir şekilde İl Kadın Kolları Komisyonu temsilciliği görevini yürüten Süheyla Tileği, görevi bırakacağını açıklamasının ardından Memur-Sen Genel Merkezi tarafından yapılan atama ile yerine Sümeyye Kardaş atandı.
Batman Memur-Sen binasında düzenlenen devir teslim törenine, hizmet kollarının kadın komisyonu başkanları ve üyeleri katıldı. Törende konuşan Sümeyye Kardaş, kadın ve aileyi merkeze alacaklarını belirterek, “Kadınlarımıza sosyal ve iş hayatında destek olma gayemiz devam edecektir,” dedi. Kardaş, yeni yönetimle birlikte artan bir ivmeyle çalışmalara devam edeceklerini ve kadınlara her alanda hizmet verme amacında olduklarını vurguladı.
Bayrağı devraldığı Süheyla Tileği’ye Memur-Sen Batman Kadın Komisyonuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür eden Kardaş, “İnanç ve samimiyetle kadınların her alanda daha güçlü bir şekilde yer almasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.
Devir teslim töreninde hazır bulunan Memur-Sen Batman İl Temsilcisi Şehmuz Önlü ise kadının toplumsal yaşamdaki önemine dikkat çekerek, “Güçlü kadınlar, güçlü aileler ve güçlü toplumlar demektir. Kadınların sendikal örgütlenmelerde daha fazla yer alması, güçlü bir toplum için kritik öneme sahiptir,” dedi. Önlü, Süheyla Tileği’ye teşekkür ederken, Sümeyye Kardaş’a başarılar diledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.