“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ DEVA PARTİSİDİR”

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, Tarafsız Gazetesi ve Batman Basın Derneği Başkanı Cebrail Uyanık’ı gazetede ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.

“TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ DEVA PARTİSİDİR”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

Yılmaz, Türkiye’nin geleceği için DEVA Partisi’nin güçlü ve donanımlı kadrolarıyla iktidara adım adım yaklaştığını vurguladı ve kararsız kesimleri ile yeni bir yol arayan herkesi partilerine katılmaya davet etti.

“TÜRKİYE’NİN EKONOMİSİ DEVA İLE DÜZELECEK”

Yılmaz, Türkiye’nin ekonomik sorunlarının ancak DEVA Partisi ile çözülebileceğini belirtti. Partisinin 15 milletvekiliyle birlikte, Türkiye genelinde ve özellikle bölgede yaşanan sorunları çözmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Üretim ve istihdama yönelik projeler geliştireceklerini ifade eden Yılmaz, bu projeleri hayata geçirecek bilgi ve deneyime sahip olduklarını belirtti. Ayrıca, gençlerin işsizlik nedeniyle Avrupa’ya göç etme arayışında olduğunu vurgulayarak, DEVA Partisi olarak yurtdışına gitmek isteyenlere Türkiye’de güvence sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Advert

“ÇÖZÜM SÜRECİNDE EN BÜYÜK ROL DEVA’NIN OLACAK”

Yeni çözüm süreci açılımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, DEVA Partisi’nin birleştirici ve bütünleştirici bir rol üstlendiğini belirtti. “Allah’ın izniyle ismimiz gibi her derde deva olacağız. Açılımın olması ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için çok faydalı olacaktır. İnsanlar buna susamış durumda. İnşallah bu söylemin arkasında durulur.” şeklinde konuştu.

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz’a, Merkez İlçe Başkanı Kadafi Baktaş, İl Başkan Yardımcıları M. Emin Aktan, Kamuran Ekmen, Yusuf Ok, Doğan İzgi, Yaşar Yiğil, Mustafa Orun ve Nurullah Demir de eşlik etti.

 

Kaynak: Hamza Uyanık

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.