DİCLE ELEKTRİK, BATMANLI MUHTARLARLA BULUŞTU

Dicle Elektrik, Batman’da mahalle muhtarlarıyla bir toplantı düzenleyerek kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtımı konusunda bilgilendirme yaptı.

DİCLE ELEKTRİK, BATMANLI MUHTARLARLA BULUŞTU
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.10.2024
A+
A-

Dicle Elektrik Batman İl Müdürü Bilal Altunç’un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Batman’daki 14 mahalle muhtarı katıldı. Altunç, muhtarlara mahallelerinde yapılan projeler ve yatırımlar hakkında bilgi verdi, ardından muhtarların talep ve şikayetlerini dinledi. Batman’a 6 milyar TL’lik şebeke yatırımı yapıldığını ve bu yatırımların enerji arzını güçlendirdiğini belirtti.

ARIZA SAYISI TÜRKİYE ORTALAMASININ ALTINA İNDİ

Altunç, Batman’da abone başına düşen arıza sayısının Türkiye ortalamasının altına indiğini ve kayıt dışı elektrik kullanımının azaldığını ifade etti. Bu gelişmelerin enerji kalitesini artırdığını belirten Altunç, Dicle Elektrik’in hedefinin kayıpsız, kesintisiz ve kaliteli elektrik dağıtımı olduğunu vurguladı.

Advert

MUHTARLARDAN TEŞEKKÜR

Muhtarlar, elektrik altyapısındaki iyileştirmeler ve kesintisiz iletişim sayesinde sorunların hızlı bir şekilde çözüldüğünü dile getirerek Dicle Elektrik’e teşekkür etti. Altunç, kırsaldaki muhtarlarla da sürekli iletişim halinde olduklarını, bu tür toplantılarla hizmet kalitesini artırdıklarını kaydetti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.