GELECEĞİN YILDIZI AMSTERDAM’DA PARLIYOR

Batman Tarafsız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cebrail Uyanık’ın yeğeni Adar Eyüp Seven, oynadığı futbol ile adından söz ettiriyor.

GELECEĞİN YILDIZI AMSTERDAM’DA PARLIYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.10.2024
Düzenleme: 03.10.2024 15:38
A+
A-

Adar Eyüp Seven, Siirt Kurtalanlı olup şu anda Hollanda’nın Amsterdam şehrinde yaşayan 14 yaşında bir futbolcu. Oynadığı AVV SDZ futbol takımında defans oyuncusu olarak görev yapıyor ve attığı gollerle dikkat çekiyor. Genç yetenek, büyük takımlarda oynamayı hayal ediyor ve bu hedefi doğrultusunda çalışmaya devam ediyor. Başarıları ve azmi, onun gelecekteki potansiyelini göstermektedir.

DE STER VAN DE TOEKOMST SCHIJNT IN AMSTERDAM
Adar Eyüp Seven, de neef van Cebrail Uyanık, eigenaar van Batman Neutral News Newspaper, maakt naam met het voetbal dat hij speelt.
Adar Eyüp Seven is een 14-jarige voetballer uit Siirt Kurtalan en woont momenteel in Amsterdam, Nederland. Hij speelt als verdediger in het voetbalteam AVV SDZ en trekt de aandacht met de doelpunten die hij maakt. Het jonge talent droomt ervan om in grote teams te spelen en blijft aan dit doel werken. Zijn prestaties en doorzettingsvermogen tonen zijn toekomstpotentieel.

Advert

Kaynak: Hamza Uyanık

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.