İRGİLER GRUP, KALİTELİ HİZMET SUNMAYA DEVAM EDİYOR

İrgiler Grup, AGT Laminat parke Batman-Siirt Bölge Distribütörü olarak Batman Bahçelievler Mahallesi’nde 3. şubesini açarak kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Geniş ürün yelpazesi ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla, vatandaşların beğenisini kazanmayı hedefliyor.

İRGİLER GRUP, KALİTELİ HİZMET SUNMAYA DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.10.2024
A+
A-

İrgiler Grup yöneticisi Cengiz İrgi, yaptığı açıklamada, “Her zaman olduğu gibi değerli Batman halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz. İş yerimiz, alt bodrumla birlikte toplamda 700 metrekarelik bir alanda hizmet veriyor. Toptan ve perakende satış imkânlarımızla, laminat parke alanında deneyimli uzman kadromuzla müşterilerimizin yanındayız,” dedi.

Yeni şubede laminat parke satışının yanı sıra, ev ve iş yerlerine uygulamalı hizmet de sunuluyor. Ayrıca, şık ve kaliteli duvar kâğıdı seçenekleriyle evlerin dekorasyonuna katkıda bulunuluyor. Cengiz İrgi, “Birbirinden güzel parke çeşitlerimiz ve fayanslarımızla evinize şıklık katacak ürünlerimiz mevcut. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli öncelik,” ifadelerini kullandı.

Batman’da İrgiler Grup, yerel ekonomiye katkıda bulunmayı ve şehrin inşaat sektöründe önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor. İrgiler Grup kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerini bekliyor.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.