“YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİR” ETKİNLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ!

Özel Batman Yaşam Hastanesi tarafından düzenlenen 3. “Yaşam İçin Pedal Çevir” bisiklet etkinliği, büyük bir coşku ve yoğun katılımla tamamlandı. 29 Eylül Pazar günü Batman Park AVM önünde gerçekleşen etkinliğe, her yaştan yüzlerce bisiklet sever katıldı.

“YAŞAM İÇİN PEDAL ÇEVİR” ETKİNLİĞİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Etkinlikte, Yaşam Hastanesi Genel Müdürü Burhan Dinç ve Batman Bisiklet Topluluğu (BATBİT) Yönetiminden Oğuzhan Demirhan konuşmalar yaptı. BATBİT’in etkinliğe verdiği katkılar dolayısıyla, topluluğa Yaşam Hastanesi tarafından bir plaket takdim edildi.

Katılımcılar, Batman şehir merkezinde keyifli bir bisiklet turu atarken, etkinliğin temel amacı olan sağlıklı yaşama dikkat çekildi. Bisiklet turunun ardından hastane tarafından katılımcılara özel olarak hazırlanan su mataraları hediye edildi ve hep birlikte hatıra fotoğrafları çekildi.

YAŞAM HASTANESİ’NDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Advert

Etkinliğin ardından Yaşam Hastanesi yetkilileri, etkinliğe katılan tüm Batman halkına ve destek veren kurumlara teşekkür etti. Hastane yetkilileri, sağlıklı yaşama dikkat çeken bu tür etkinliklerin ilerleyen yıllarda da devam edeceğini belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.