NASIROĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Batman Şubesi 5. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Selman Nasıroğlu, tüm delegelerin oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi ve güven tazeledi.

NASIROĞLU GÜVEN TAZELEDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.09.2024
A+
A-

Batman ASKON Şubesi Dernek binasında gerçekleşen genel kurulda, üyeler ve yeni yönetim kurulu bir araya geldi. Başkan Nasıroğlu, göreve başladıkları ilk günden bu yana büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Batman ve Türkiye’ye değer katmak için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

‘BATMAN’A KATMA DEĞER SAĞLAYACAK PROJELER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’

Nasıroğlu, yeniden başkan seçilmenin verdiği sorumlulukla Batman’a daha iyi hizmetler sunmak istediklerini ifade etti. “Hep beraber, daha güçlü bir yönetimle, daha büyük birlikteliklere ve ortaklıklara imza atacağız. Batman’a katma değer sağlayacak projeler gerçekleştireceğiz. ASKON’u daha iyi bir noktaya taşıyıp daha görünür hale getirmek istiyoruz” dedi. Nasıroğlu ayrıca, Batman Şubesi olarak üye iş adamları bünyesinde 12 bini aşan çalışan sayısına ulaştıklarını ve istihdam konusunda önemli adımlar atmaya devam ettiklerini belirtti.

Advert

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.