RAMANLI, MURADİYE VE ERCİŞ’İ ZİYARET ETTİ

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Van’a gerçekleştirdiği ziyarette Muradiye ve Erciş ilçelerinde üye ve gönüllüleriyle bir araya geldi. HÜDA PAR’ın Batman temsilcisi olarak bölgedeki sorunları dinlemeye ve çözüm önerileri sunmaya devam eden Ramanlı, Muradiye’de yoğun bir ilgiyle karşılandı.

RAMANLI, MURADİYE VE ERCİŞ’İ ZİYARET ETTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
A+
A-

Muradiye’deki buluşmasında, ilçe sakinlerinin sorularını yanıtlayan Ramanlı, seçim sonrası durumu değerlendirerek değişim ve dönüşümün kaçınılmaz olduğunu vurguladı. “Zamanımız neyi gerektiriyorsa onu yaparız,” diyen Ramanlı, toplumun huzurlu, adil ve özgür bir şekilde yaşayabilmesi için liyakatli insanların yönetimde yer almasının önemine dikkat çekti.

“Hep beraber emek vermek zorundayız” ifadesiyle konuşmasına devam eden Ramanlı, seçim döneminin ötesinde de çalışmalarına kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Adaletin ve hizmetlerin sağlanabilmesi için herkesin yorulmayı göze alması gerektiğini, karşılıklı destek ve teşvikle başarılı olabileceklerini söyledi. “Aksi halde emeksiz ekmek olmaz,” diyen Ramanlı, muhalefet görevini yapıcı bir şekilde sürdürme sözü verdi.

Ziyaretinin ardından Erciş’e geçerek burada da üye ve gönüllülerin sorunlarını dinleyen Ramanlı, HÜDA PAR’ın büyüyen potansiyeliyle gelecekte yönetimde daha fazla söz sahibi olacağını ifade etti. Bu kararlılıkla, adalet ve özgürlüğü tesis etmek için çalışacaklarını yineledi.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.