GENÇ MÜSİAD, HASANKEYF’TE TECRÜBE AKTARIM PROGRAMI DÜZENLEDİ

Genç MÜSİAD Batman şubesi, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği Tecrübe Aktarım Programı’nı bu ay Hasankeyf’te gerçekleştirdi.

GENÇ MÜSİAD, HASANKEYF’TE TECRÜBE AKTARIM PROGRAMI DÜZENLEDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.09.2024
A+
A-

Genç iş insanları ve 5. Bölge şube başkanlarının bir araya geldiği etkinlikte, katılımcılar deneyimlerini paylaşma fırsatı buldu. Önceki dönem MÜSİAD Batman şube başkanı Aladdin İraz ve 9. dönem Genç MÜSİAD Genel Başkanı Furkan Akbal, programda genç girişimcilere iş hayatındaki tecrübelerini aktardı.

Programda, girişimcilik ve iş dünyasında başarıya ulaşmanın yolları üzerine önemli tavsiyeler verildi. Genç MÜSİAD Batman şube başkanı Metin Akyel, etkinliğin amacını belirterek, genç iş insanlarının karşılaştıkları sorunları ele aldıklarını ifade etti. Akyel, Hasankeyf’te düzenlenen toplantının, bölgenin turizmini tanıtmayı hedeflediğini vurguladı.

İkinci günde konuklara Ulu Camii, Hasankeyf Sarayı, Zeynel Bey Kümbeti ve Hasankeyf Müzesi gezdirildi. Ayrıca, etkinlik, tekne turuyla sonlandırıldı. Akyel, Hasankeyf Kaymakamı’na destekleri için teşekkür ederek, Genç MÜSİAD’ın genç girişimciler için ilham kaynağı olmaya devam edeceğini belirtti.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.