DİCLE KART SERVİSİ HAFTA SONU HİZMET VERECEK

Batman Belediyesi, okulların açılmasıyla birlikte artan öğrenci kart taleplerini karşılamak amacıyla Dicle Kart Servisi’nin hizmet saatlerini genişletti. Bu çerçevede, Dicle Kart Servisi, 21-22 Eylül tarihlerinde ve gelecek hafta sonlarında cumartesi ve pazar günleri de mesai yapacak.

DİCLE KART SERVİSİ HAFTA SONU HİZMET VERECEK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Belediye İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne bağlı Dicle Kart Servisi, öğrencilerin kart başvurularını hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmesi için gerekli önlemleri alarak, hafta sonu da hizmet verecek. Öğrenciler, hafta içi saatlerinde olduğu gibi, hafta sonları da aynı saat diliminde başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Yoğun talebi karşılamak için personel sayısı artırılmış olup, herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. İşletme İştirakler Müdürlüğü, öğrenci kartı hizmetinin yanı sıra belediye bünyesinde sunulan diğer hizmetlerle ilgili de vatandaşları bilgilendirmeye devam edecektir.

Bu yeni uygulama, Batman Belediyesi’nin öğrencilere yönelik hizmet kalitesini artırma yönündeki kararlılığını göstermektedir.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.