EBAP ÇALIŞTAYI 25-26 EYLÜL’DE DÜZENLENECEK

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Eğitimde Başarıyı Artırma Projesi (EBAP) Çalıştayı’nın hazırlık toplantısı, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

EBAP ÇALIŞTAYI 25-26 EYLÜL’DE DÜZENLENECEK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.09.2024
A+
A-

Toplantıda, EBAP çalıştayının detayları ele alındı ve eğitimde başarıyı artırmaya yönelik stratejiler değerlendirildi. Toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkanı Hamit AYDIN, şube müdürleri, il temsilcileri, RAM yöneticileri ve AR-GE birimi öğretmenleri katıldı. Toplantıda, 25-26 Eylül 2024 tarihlerinde düzenlenecek olan çalıştayın hazırlıkları ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin EBAP ile entegrasyonu tartışıldı.

EĞİTİMDE YENİ VİZYON: TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin dönüştürücü gücüne vurgu yaptı. KURTARAN, bu modelin sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda milli ve manevi değerlere dayalı bir eğitim anlayışı sunduğunu belirtti. Bu yeni vizyonun öğrencilere yaşam becerileri kazandırmayı hedeflediğini ifade etti.

Advert

EBAP VE EĞİTİMDE DÖNÜŞÜM

EBAP projesinin, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile uyumlu hale getirilerek güncelleneceğini belirten KURTARAN, projeyle sadece akademik başarı değil, öğrencilerin sosyal, duygusal ve ahlaki gelişimlerinin de hedeflendiğini dile getirdi. “Eğitimde sadece bilgi değil, milli ve manevi değerler ışığında bilgiyi kullanabilen bireyler yetiştirmek istiyoruz” dedi. Toplantıda çalıştayın başarılı bir şekilde organize edilmesi için hazırlıklar tamamlandı ve katılımcıların önerileri değerlendirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.