MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KURUMLARA ZİYARET

Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunarak, halka sunulacak her hizmeti ve projeyi destekleyeceklerini ifade etti.

MİLLETVEKİLİ RAMANLI’DAN KURUMLARA ZİYARET
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.09.2024
A+
A-

Ramanlı, HÜDA PAR Sözcüsü olarak AFAD, 112 Acil Çağrı Merkezi, SGK ve Halk Eğitim Merkezi müdürlüklerine yeni atanan il müdürlerine ziyaret gerçekleştirdi.

AFAD İl Müdürlüğü Ziyareti

İlk olarak Batman AFAD İl Müdürlüğü’ne yeni atanan Mehmet Karaaslan’ı ziyaret eden Ramanlı, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Afet öncesi ve sırasında yapılması planlanan müdahaleler üzerine fikir alışverişinde bulunan Ramanlı, kurumun diğer kamu kurumlarıyla koordineli çalışmalarını önemsediklerini belirterek Karaaslan’a başarılar diledi.

Advert

112 Acil Çağrı Merkezi

AFAD ziyaretinin ardından 112 Acil Çağrı İl Müdürü Yakup Şimşek’i de ziyaret eden Ramanlı, acil çağrılara verilen hizmetler ve koordinasyon süreçleri hakkında bilgi aldı. Acil çağrıların etkin bir şekilde karşılanması için yapılan çalışmaları dinleyen Ramanlı, kurumun işleyişine dair olumlu görüşlerini paylaştı.

SGK ve Diğer Kurumlar

Ramanlı, ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Naif Gümüş, Ticaret İl Müdürü Burak Nerse ve Halk Eğitim Merkezi İl Müdürü Şehmus Kalkan’ı da ziyaret etti. Yeni müdürlere görevlerinin hayırlı olmasını dileyen Ramanlı, kamu hizmetlerinin kalitesinin artması için başarılı bir dönem geçirmelerini temenni etti.

Personel ile Görüşmeler

Ziyaretleri sırasında kurum personeliyle de birebir görüşen Ramanlı, her bir çalışanın devletin sunduğu hizmetlerin vatandaşa ulaşmasındaki önemine dikkat çekti. Personelin motivasyonunun yüksek olmasının kamu hizmetlerine katkı sağlayacağına inandığını vurguladı.

Ramanlı, kamu kurumlarıyla iş birliği yaparak hizmet kalitesini artırma hedefinde olduklarını belirterek, “Batman için elimizden geleni yapmaya ve destek vermeye devam edeceğiz,” dedi. Ziyaretlerine HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin’de eşlik etti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.