DEĞİRMENDERE ŞEHİTLERİ 32. YILINDA DUALARLA ANILDI

Kozluk ilçesine bağlı Değirmendere Köprüsü’nde, 15 Eylül 1992’de saldırıda şehit edilen 9 vatandaş, şehit edildikleri noktada dualarla anıldı.

DEĞİRMENDERE ŞEHİTLERİ 32. YILINDA DUALARLA ANILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 16.09.2024
A+
A-

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmalarla devam etti. Program, şehitler için yapılan dualarla sona erdi.

‘BİZ BU TOPRAKLARDA BİRİZ VE BERABERİZ’

Anma töreninde konuşan Kozluk Kaymakamı Ekrem Güngör, 32 yıl önce yaşanan acının hala taze olduğunu vurgulayarak, “Biz bu topraklarda biriz ve beraberiz. Hain odaklar dün olduğu gibi bugün de birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışıyor. Ancak Kozluk ve Kozluklular olduğu sürece bu oyunlara gelmeyeceğiz, teröre fırsat vermeyeceğiz. Mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilene kadar sürecek” dedi. Güngör, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını belirtti. Törene, Kaymakam Ekrem Güngör’ün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Aytaç Karaoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili Mahmut Özdemli, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Turgay Şengül, kurum amirleri, şehit ve gazi yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Advert

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.