YILMAZ’DAN YENİ EĞİTİM YILI MESAJI

DEVA Partisi Batman İl Başkanı Şehmus Yılmaz, 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

YILMAZ’DAN YENİ EĞİTİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.09.2024
A+
A-

Başkan Yılmaz, yeni eğitim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, veli ve öğretmenlerin büyük bir sorumluluk taşıdığını belirtti. Çocukların en iyi koşullarda eğitim görme hakkına sahip olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız eğitim görürken her türlü kötülükten uzak durmalıdır. Velilerimiz ve öğretmenlerimiz bu noktada büyük bir sorumluluk üstleniyor. Ayrıca, il emniyetine okul çevrelerinde güvenlik önlemlerini artırması çağrısında bulunuyorum. Kötü alışkanlıklardan uzak durulmalı, her çocuk ülkemizin geleceğidir” dedi.
Eğitim maliyetlerinin arttığını ve ailelerin zorlandığını belirten Yılmaz, “Her öğrencinin eğitim hakkı olmalı, maliyetler engel olmamalıdır. KYK yurtları yetersiz, özel yurt ücretleri yüksek. Bu durum aileleri maddi olarak zor durumda bırakıyor. Partimiz ve Genel Başkanımız Ali Babacan liderliğinde bu sorunların takipçisi olacağız. Barınma, kırtasiye ve ulaşım sorunlarının çözülmesi için hükümetin adımlar atması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.