“DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI”

Yaşadıkları sorunları ilgili yerlere defalarda iletmelerine rağmen muhatap bulamadıklarını ve sorunlarının giderek büyüdüğünü belirten Batman merkeze bağlı Yenişehir Mahallesi Ciğerlo TOKİ sakinleri, yetkililerin artık seslerini duymalarını istedi.

“DAYANACAK GÜCÜMÜZ KALMADI”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2024
A+
A-

14 aydır teslim aldıkları 658 konutlu evlerinde başta ulaşım, elektrik ve su kesintileri, asansörlerin halen faaliyete alınmaması, okul ve sağlık kuruluşunun olmaması, herhangi bir güvenliğin bulunmaması ve TOKİ yönetiminden almaları gereken hizmeti alamadıkları gibi birçok sorunla yaşamaya çalıştıklarını belirten vatandaşlar, artık dayanacak güçlerinin kalmadığını söyledi.

Yaşadıkları sorunların çözümü ve tepkilerini göstermek için bir araya gelen Ciğerlo TOKİ sakinleri, ellerinde Batman milletvekillerine, Batman Belediyesi Başkanlığına, Batman Valiliğine çağrı da bulunan pankartlarla seslerini duyurmaya çalıştı.

“SESİMİZİ DUYSUNLAR”

Advert

Tüm kurumlardan hak ettikleri hizmeti beklediklerini belirten vatandaş Abdülkadir Özülkü, “658 konutlu Ciğerlo TOKİ sakinleri olarak belediyeden projesi biten yolumuzu tamamlamalarını istiyoruz. Çünkü burada her geçen gün yerleşim sayısı artmakta olduğu için kaza risklerini ortadan kaldırmalarını istiyoruz. İkinci büyük sorunumuz ise ulaşımdır. Buradan şehir merkezine saatte bir otobüsün kalkması vatandaşı mağdur etmektedir. Bu süreyi 30 dakikaya indirmelerini talep ediyoruz. Üçüncüsü ise burada artan sokak köpeklerinin kuduz, saldırı ve birçok risk oluşturmasından dolayı toplanmalarını istemekteyiz.” ifadelerini kullandı.

“HALK, YETKİLİLERDEN HAK ETTİKLERİ HİZMETİ BEKLİYOR”

Yapılan hizmetlerin ise baştan salma ve yarım yamalak yapıldığını vurgulayan Özülkü, “Dördüncü sorunumuz ise su hatlarımız sürekli patlamaktadır ve sorunlar çok geç giderilmektedir. Sorun giderildikten sonra parke taşları ve iç yollarımız bozuk bırakılmaktadır. Bu da insanları mağdur etmektedir. Burada hiçbir sosyal alanımız yok. Sokak aydınlatmalarımız yok. Sağlık ocağımız yok. Yılan ve akreplere karşı ilaçlama yapılmasını istiyoruz. Burada sorunlarımız giderek artmaktadır ve sorunlar giderilmezse yolunu bulan buradan gitmeye çalışıyor. Buraya gelmek isteyenler de sorunlar yüzünden gelememektedir.” dedi.

Kaynak: İLKHA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.